Sorpresa l’Aula Hospitalària!!!! VIU-LA…

Divendres 21-11-14  va venir a la aula hospitalària en Josep Maria Signes, el pare de la Martina, una nena que també estava ingressada a l’hospital. Ell va escriure la lletra de la cançó “Viu-la” que es va fer famosa perquè va ser la cançó de la tardor a TV3. La toca el grup “Filippo Landini” que abans, quan en Josep Maria hi formava part  es deia “Alatac”. Va tocarvàries cançons i vam poder cantar amb ell però nosaltres (els Davids) no participàvem massa perquè teníem vergonya. Ens va agradar molt la seva veu i les seves anècdotes, ho vam passar molt bé. Jo sóc la Paula i em va semblar molt interessant tot el que ens explicava, sobretot la manera com ell sentia la música. Em va agradar moltíssim la seva veu i la sensació que vaig sentir jo a l’hora de escoltar-lo.

David O. (14 anys) David R (13 anys) Paula R (15 anys)

 

VIU-LA from AH Germans Trias i Pujol on Vimeo.

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, ENS VISITEN, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *