DIA UNIVERSAL DE LA INFÀNCIA amb ABRACADABRA

Avui 20 de novembre la Fudació Abracadabra ha volgut celebrar el dia Universal de la Infàcia portant màgia i il.lusió al màxim nombre de nens hospitalitzats. Per aquest motiu al nostre hospital ha vingut el mag Adan Xou. Estavem convidats tant els nens com els familiars i ens ha fet uns trucs que han estat molt divertits, graciosos i entretinguts. Ens ha fet participar a tots. Esperem que vingui moltes més vegades!  Gràcies.

Andrea (15 anys)  i Paula (15 anys)

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a DIA UNIVERSAL DE LA INFÀNCIA amb ABRACADABRA

  1. Daniel Guillamon Jaime diu:

    Uau, amb les cares es demostra que ho vau passar molt bé!! A mi, que com la Paula sap em vaig casar fa ben poc, a la meva despedida de solter també em van fer un espectacle de màgia molt xulo.
    La pregunta punyetera és… vau endevinar com feia algun truc??? Jo no en vaig pescar cap, ho reconec…

    Una abraçada ben gran!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *