INVENTEM ULLS !

Com que el tema d’aquest curs és “ULL A LA LLUM”, plantegem  una primera proposta que s’anirà implementant al llarg de tot el curs: Fer mirades, ulls originals… cada nen/a anirà fent el seu ull i anirem omplint un gran mural que quedarà exposat al passadís.

La Mercedes ens explica breument que hem fet aquest darrer taller, i la Berta, l’Ayab i l’Isaac ens ho mostren a través dels seus dibuixos. Aquí teniu unes quantes imatges d’aquests 2 dies.

Roser  “la profe”

Hola sóc la Mercedes i avui sóc la periodista .us aniré explicant lo que vam fer ahir. El dimecres van començar a fer un mural d’ulls perquè el nostre projecte es de la llum i veiem la llum amb els ulls. Per això havíem pensat fer ulls però de manera original: amb papers, diaris, plomes… i amb una bola gegantina farem un ull amb volum .

Mercedes (10 anys )

2-taller BERTAtaller AYAB

 

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, LA LLUM, TALLERS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *