MÀGIA

Avui dia 14 d’octubre del 2014 A l’Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol hem gaudit d’un show de màgia molt divertit amb el mag Adan Xou. Han estat moltes famílies amb els seus fills i s’ho han passat molt bé. El mag ha fet molts números de màgia i acudits molts divertits. M’ho he passat bé perquè la gent participava i ens hem rigut molt. A mi particularment m’ha agradat el truc que ha fet amb una moneda de 50 cèntims que li ha demanat al meu pare. Ell havia de posar-li una lletra a la moneda i ficar-la dins un moneder. Llavors el mag va començar a obrir el moneder i en va sortir un més petit, després una altre més petit i així successivament fins que va sortir la moneda escrita en un moneder molt mes petit que els altres.

Katherine Saez (15 a.)

Hola sóc la Marta, a mi el que mes m’ha agradat ha estat el truc ó el joc de la granota. Consistia en agafar una granota i posar-la en un barret màgic. Desprès,’’amb una vareta màgica’’, va donar-li un cop ben fort al barret i va desaparèixer la granota. En el seu lloc va aparèixer un mocador amb una granota. Desprès un altre mocador amb mig cos de Príncep i mig cos de granota, i finalment un altre mocador però amb un Princep. El més al·lucinant va ser l’últim perquè el mocador va aparèixer dins la vareta màgica…

Marta Pleguezuelos (12 anys)

dibuix roger         20141014_130502

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, ENS VISITEN, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *