Quant a L’AULA DEL MAR

Va  ser  creada l’any 1998  arrel  d’un  conveni  entre  el  Departament  d’Educació  de la  Generalitat  de  Catalunya i  el fins, ara, el  febrer  de  2010 IMAS:  Institut  Mèdic  d’Assistència  Sanitària.  Avui  Parc  de Salut Mar.

Està  ubicada al  passadís  Central,  planta  baixa  de l’Hospital  del Mar  de  Barcelona.

 

3 comentaris a “Quant a L’AULA DEL MAR

 1. Soc jorge, pedagog que està interessat en col·laborar amb vosaltres, m’agradaria que em diguèssiu on puc enviar-vos el meu curriculum o les meves dades per possar-nos en contacte si traballeu amb col·laboradors.
  Gràcies per tot.

 2. Hola,
  Sóc una estudiant de 4t curs del grau d’Educació Primària de la UB i em poso en contacte amb vosaltres perque estic realitzant el treball final de grau sobre com treballar el tema de la mort i el dol amb els nens i nenes de primària (no només de les escoles sinó també de les aules hospitalàries. El cas és que m’agradaria (si fos possible) poder fer una entrevista presencial o bé via correu (quan us vagi bé)sobre la temàtica en qüestió. En tot cas (i si ho preferiu) quan tingui enllestit el qüestionari us el puc enviar per a que hi doneu un cop d’ull. Agrairia molt, doncs, que em diguessiu quelcom i que em facililtessiu algun email per a enviar el questionari.

  Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

 3. Bon dia,

  em dic Carla Pijuan Vallverdú i em fico en contacte amb vostès perquè he escrit un conte i potser els podria interessar. Es diu ”una princesa molt especial”. És un conte per explicar el càncer d’una manera senzilla, dolça i màgica als infants. A part, volia que, tots aquells infants que pateixen càncer, fossin protagonistes, ja que són uns súper herois. He creat una pàgina de Facebook per fer difusió del conte, com també la Fundació Carreras (a la qual li dono 1€ de l’import del conte), el Banc de Sang, el Segre, entre altres, han fet difusió del conte. He pensat que seria interessant comentar-los-hi ja que als seus infants ingressats els podria agradar…El conte es pot adquirir per Amazon i també per la pàgina web de l’editorial libros.cc
  M’agradaria saber si els interessaria i, si fos el cas, si en fan difusió, com reaccionen els infants al conte… Em faria molt feliç estar-ne al corrent.

  Gràcies pel seu temps i perdonin les molèsties.

  Esperaré la seva resposta.

  Salutacions,

  Carla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *