PROJECTE APQUA : ELS ADDITIUS NATURAS (HERBES I ESPÈCIES)

IMG_0052 (640x480)IMG_0080 (640x480)

En grups de 3 o 4 alumnes hem fet  una visita a l’hort escolar i hem recollit algunes mostres d’herbes aromàtiques que es poden fer servir a la cuina actual per condimentar els aliments. (menta, julivert, farigola, romaní, maria Lluïsa ….). Hem buscat informació a Internet envers cada una d’elles, sobretot sobre les seves propietats i us actual.També hem collit una mostra de fulles dels arbres de l’hort que creiem que es poden fer servir com a additius aromatitzants o potenciadors del sabor (per ex. fulla de llimona,de llorer…)  IMG_0075 (640x480)Per a finalitzar, les hem assecat, triturat i etiquetat en potets per tal de tenir-ne una mostra a l’aula de ciències. Amb elles podem fer saquets de roba d’herbes aromatitzants per posar-los als calaixos o armaris de casa, com a ambientadors naturals.

Aquest article ha estat publicat en Cicle Superior, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *