Hola a tots!

Benvinguts al Bloc del Projecte Arrel de l’escola Sagrats Cors de Centelles.

Aquest Bloc pretén ser una eina perquè tots els alumnes del Projecte Arrel pugueu explicar com viviu la vostra participació en aquest projecte i, alhora, fer les vostres aportacions a les propostes de treball que el tutor us farà durant aquest segon trimestre.

Per començar us convido a tots a manifestar, a  través d’un comentari, quins propòsits us heu marcat per aquest segon trimestre i com valoreu l’inici de les pràctiques professionals a la nova empresa que us ha tocat.

Ànims.

14 thoughts on “Hola a tots!

 1. meb1190

  Hola, doncs pel segon trimestre farem tot el possible per tirar endavant aquest petit o gran treball.
  Els meus propòsits per aquest trimestre seran: no deixar-me’n cap a les notes… i el que és normal, esforçar-te al màxim i aprendre molt.

  Adéuu!!*

 2. nsb1018

  Hola a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  El projecte Arrell està bé.
  Bueno, res més…

  dewwwwwwwww

 3. mbi1062

  Per el segon trimestre m’he propossat aprovar en totes les assignetures, igual que aprovar les pràctiques de treball. Les meves pràctiques actuals en una assessoria no van malament, però jo prefereixo la guardaria cosa que sé que no es pot tornar a repetir. El que m’ha tocat ara, aquest segon trimestre, no ha començat malament i espero que encara vagi millor.

  MeriiiI*

 4. mbp1426

  Hola a tots!
  Pel segon trimestre tinc pensat aprovar totes les assignatures i aprovar a la nova empresa que m’ha tocat. Penso esforçar-me molt en tot, a més ja es l’últim any… Espero ensortir-me en tots els treballs. Adéu **

 5. rpa1119

  A l’arrel et proposen uns objectius i unes condicions que no cumpleixen del tot, però almenys t’ajuden a treure el graduat. Els propòsits son aprovar el segon trimestre, oblidar-me dels estudis i agrair l’ajuda.

 6. nsb1018

  Mis propósitos son aprovar, me da igual la nota pero…
  APROVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Prometo esforçar-me, i tot això…

  Ara sí

  dewwww

 7. csf1307

  Hola a tots!!!
  Pel segon trimestre m’he plantajat aprovar-ho tot amb la millor nota posible, treure’m el graduat ara que ja és l’últim anyet d’ESO i me’n pugui anar al mon laboral per poder fer el que sempre he volgut i per tenir una bona carrera.
  Espero aconseguir-ho Adéu

 8. www.edu365.cat

  Hola

  La meva intenció és aprovar totes les assignatures tot i que hi ha profes que es motiven molt, però intentaré aprovar.

  Vagi bé! Adèu!

 9. rpa1119

  Cada dia quan t’aixequis pensa que és un gran dia… quan vagis a dormir et sentiràs feliç (si no hi ha hagut cap incident).

 10. mbp1426

  M’agradaria poder posar una cançó que m’agrada molt. Per mi identifica tot el món català. La cançó és Miami Beach de Lax’n’busto, la pàgina que us posu a continuació, es pot veure un dels seus concerts amb aquesta cançó : http://www.youtube.com/watch?v=uqvZiurRq9s
  Esperu que us agradi! Adéu petons

 11. mbi1062

  He escollit aquesta cançò simplement perquè em porta molts bons rècords amb les meves amigues.

 12. mbp1426

  Hola sóc la Montse, trobo molt bé que els meus companys hagin posat les músiques que a ells els agraden més. A més la frase d’en Ruben dóna un bon consell per a cada dia. Adéu, fins un altre, ptons*

Leave a Reply