Plàstica cooperativa a 2n!

Hola lectors/es del Bloc de Segon de Primària de l’Escola els Arenys!

Avui venim a parlar-vos sobre com treballem les arts plàstiques al nostre curs, i és que ho fem d’una manera molt especial. Hem fet diversos projectes de manera cooperativa, posant-nos d’acord i treballant en equip per a què ens surtin autèntiques obres d’art!

La primera que vam fer és aquesta d’aquí, on vam posar cinta adhesiva a sobre d’una làmina de goma eva, i després vam pintar amb pintures als espais que quedaven lliures. Després vam esquitxar amb pintura blanca, i vam treure la cinta adhesiva. Tots els infants han col·laborat en el procés ajudant-se uns a altres. Aquest és el resultat:

 

 

Per a veure més imatges sobre aquestes obres d’art podeu fer clic a aquest enllaç: https://photos.app.goo.gl/9nvMe2MLoMcbTjY96

 

Moltes gràcies per la vostra atenció!

Fins la propera entrada del Bloc, ens acomiadem: Josep i Rosa Maria 🙂

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà