Hem preguntat a la Tània, professora de química d’ESO, el perquè el nostre most ha passat de fer olor de vi a fer olor de vinagre.
El pare d’en Martí ens va explicar que era degut a la temperatura i ho hem volgut comprovar.
La Tània ens ha explicat que el vinagre químicament es diu àcid acètic i si li mesurem el ph veurem que és molt àcid.
I efectivament, mesurem el PH i surt un ph entre 1 i 2, en canvi el PH de vinagre de vi blanc surt un ph entre 3 i 4.
Creiem que se’ns ha passat d’àcid i no ens el podrem ni menjar…
Però estem molt orgullosos de tot el que hem après: hem anat a la vinya, a veure el procés del vi, a mesurar el ph i saber què es, a saber l’etimologia dels noms dels raïms.
Gràcies a tots els que ho heu fet possible!!
Hola lo que ens va explicar la Tania va ser molt interesant i ens. Va ajudar molt perque estavem inbestigan lo del most i ens va ajudar molt……Bueno adeu