MANS INQUIETES, MENTS PRODIGIOSES

En aquesta pàgina hi trobareu enllaços a pàgines web on aprendreu a fer manualitats i altres activitats, i on podreu posar a prova les vostres habilitats amb les mans i la vostra imaginació.

MANUALIDADES

Una pàgina web carregada d’idees per fer manualitats, amb les instruccions ben clares i a punt per què poseu a prova la vostra creativitat i habilitat.

I si sabeu fer alguna manualitat que no sigui a la llista, podeu participar a la web enviant-los les vostres creacions.

manualidades.jpg

JOUSCOUT.COM

En aquesta pàgina dels scouts (minyons escoltes) hi trobareu un munt de tallers i activitats per a fer i passar una tarda entretinguda.

I, si voleu, també podeu donar un cop d’ull als jocs, als contes o a les cançons…

tallers-i-manualitats.jpg

ART ATTACK

Tot i que es tracta d’una pàgina escrita en anglès segur que espabilareu prou bé com per entendre i fer el munt d’activitats que us proposen, des de crear els vostres propis dibuixos animats (Cartoon Characters) fins a aprendre l’art de la cal·ligrafia (Lolly Lettering). També podeu accedir a la galeria on hi ha exposats tots els treballs d’altres nens i nenes d’arreu del món.

art-attack.jpg

AUX PETITES MAINS

Aquest web és en francès i en ella hi trobareu manualitats (“bricolages”): amb l’ajuda dels pares segur que enteneu les instruccions i reAlitzeu creacions ben interessants; també hi trobareu dibuixos per pintar (“coloriages”), jocs i activitats, jocs en línia,… NO US HO PERDEU!

auxpetitesmains.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *