2 thoughts on “mira mira

  1. Núria

    hola Anna! sento haver trigat tant en mirar el bloc i en contestar però és que la classe i el projecte de les estrelles dona molta feina! M’ha agradat molt els videos que has penjat. Nosaltres ja hem vist com caminen, que tenen esquelet, com es reprodueixen, els tipus, la forma pentagonal i fins i tot n’hem fet amb pasta de sal amb sal i pintura per l’entrada de la classe. A l’escola estem preparant la web i no tenim bloc però si m’envies un correu et puc passar les fitxes o feines per tal que vegis com ho hem treballat. Vem manipular amb plastilina i pals de pinxo per fer l’esquelet, entre tots vem fer d’estrelles al terra i perdiem algun braç, amb ventoses ens hem arrossegat i amb una goma de saltar hem fet la forma del pentàgon..etc..Tambè hem vist videos al youtube i han alucinat amb l’estrella girasol!

  2. Fina Vives

    Hola a tots i totes som els companys i companyes de l’Ariadna i ens ha fet molta il.lusió que veiessis el nostre bloc. Nosaltres hem vist el video de l’estrella de mar i ens ha agradat molt .
    molts petons a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    els nens i nenes de la classe Esquirols de Llorenç del Penedès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *