Les Bruixes 2

Quan vaig entrar al castell vaig veure totes les adreçes de totes les bruixes, abans de fer res vaig apuntar totes les adreçes.

Després vaig tornar a casa, vaig veure que l’avia estava dormint i li vaig deixar la nota damunt de la taula, i vaig anar a dormir. El dia següent vaig anar a la cuina amb l’avia i vam començar a fer la formula retardada de ratolins. L’avia estava molt contenta i em va portar fins a la porta del castell. Jo vaig entrar a la cuina  i vaig trobar a la bruixa que cuinava. Em vaig enfilar a la campana de la cuina i vaig tirar dins de la sopa la formula retardada productora de ratolins  i vaig anar a la paret de les adreçes  i vaig veure que hi ficava l’adreça de la senyora Jenkins  i em vaig espantar molt i li vaig anar a dir a la meva avia. Quan vaig arribar a casa li vaig anar a dir a la meva avia pero la vaig veure estirada a terra amb un got d’aigua lila a la ma. Vaig examinar el got i resulta que hi habia  una formula productora de la mort. Jo vaig fer una promesa i ara m’he de morir. Vaig trucar al Bruna Jenkins  i va venir a casa meva i em va clavar una ganivetada. I de sobte va trucar a una ambulancia  i es van emportar a l’avia i a mi.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *