Les Bruixes 2

Quan vaig entrar al castell vaig veure totes les adreçes de totes les bruixes, abans de fer res vaig apuntar totes les adreçes.

Després vaig tornar a casa, vaig veure que l’avia estava dormint i li vaig deixar la nota damunt de la taula, i vaig anar a dormir. El dia següent vaig anar a la cuina amb l’avia i vam començar a fer la formula retardada de ratolins. L’avia estava molt contenta i em va portar fins a la porta del castell. Jo vaig entrar a la cuina  i vaig trobar a la bruixa que cuinava. Em vaig enfilar a la campana de la cuina i vaig tirar dins de la sopa la formula retardada productora de ratolins  i vaig anar a la paret de les adreçes  i vaig veure que hi ficava l’adreça de la senyora Jenkins  i em vaig espantar molt i li vaig anar a dir a la meva avia. Quan vaig arribar a casa li vaig anar a dir a la meva avia pero la vaig veure estirada a terra amb un got d’aigua lila a la ma. Vaig examinar el got i resulta que hi habia  una formula productora de la mort. Jo vaig fer una promesa i ara m’he de morir. Vaig trucar al Bruna Jenkins  i va venir a casa meva i em va clavar una ganivetada. I de sobte va trucar a una ambulancia  i es van emportar a l’avia i a mi.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Lunch foodMy favorite food:

I like pasta and tomatoes souce.

I like rice and tomatoes souce.

I like ham and cheese and  jam.

I like cannelloni

I like

I don’t like:

I don`t like milk.

I don`t like fish.

I don’t like vegetables.

I don`t like pear.

I don`t like orange.

I don’t like  pepper

Idon’t like Catalan cream pie.

I don`t like spinach

I don’t like donuts

I don’t like carrot

I don`t like vainilla cake.Publicat dins de General | Deixa un comentari

Webquest

Que he apres? He après moltes coses: Com abans no savia com es posava el micro i ara si, també he après a treballar en grup. He après a fer un audio book, i també a escriure en angles.
Que m’ha costat més? Buscar informació dels animals.
Que milloraria? A treballar en grup i no enfadarme tant.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

I CAN DESCRIBE ANIMALS

What is it? It’s a horse.

What colour is it? It’s brown.

Where is it? In the house.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Hola, món.

Hola, nens i nenes aquet es el meu eporfolio i el faig servir per penjar els traballs d’angles. Els pares i tu podeu entrar sempre .Espero que hus agradi!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari