ELECTRIFICATS!

Durant el primer trimestre, els alumnes de 6è hem treballat l’ENERGIA de moltes maneres diferents i tenint en compte diversos punts de vista.

Una de les activitats, que servia alhora d’avaluació, va ser la creació d’un circuit elèctric en grup, i la posterior exposició mitjançant un “museu de l’aprenentatge”. Cada grup mostrava la seva maqueta i l’explicava. Els companys, finalment, anaven aprenent i avaluant la tasca realitzada.

ELECTRIFICATS on PhotoPeach

També, amb l’ajuda de Mataró Sostenible, vam realitzar el Taller d’energies renovables, construint amb material reciclat vàries propostes que funcionaven amb energies netes (solar, eòlica, tèrmica,fotovoltàica, …). No deixis de veure les fotos!

TALLER ENERGIES RENOVABLES on PhotoPeach

ENERGIA,CIRCUIT,RENOVALBE,ELECTRICITAT…I MOLTES COSES MÉS

Aquest article ha estat publicat en CINQUÈ, COLÒNIES 6è, General, SISÈ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *