DENIP (Dia Escolar de la No-violència i la Pau)

El passat 30 de gener va celebrar a l’escola el DENIP. Es commemora la mort d’en Gandhi. Home molt rellevant en tirar endavant la pau en el seu país, la Índia.

Es van realitzar diferents activitats com un minut de silenci a les 11h. Tasca que van dur a terme totes les escoles de Mataró. Vam fer uns cors dins dels quals hi vam escriure un desig. La suma de tots els cors ha esdevingut un cor enorme! Vam aprendre un poema de memòria “Els Canons”, d’Isabel Barriel. Aquest el vam interpretar, conjuntament, tota l’escola. Des de P3 fins a 6è. I per últim vam cantar diferents cançons relacionades amb la Pau. Cicle Mitjà vam canatar “No dubtaria” versió de la cançó original d’Antonio Flores “No dudaría”.

A continuació us deixem unes imatges dels diferents treballs i actes del dia!

Aquest article ha estat publicat en FESTES, Pau, TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *