VISITA AL MUSEU DEL FERROCARRIL

El dia 28 de febrer ens vam ajuntar amb la ZER i vam anar al museu del Ferrocarril a Vilanova i la Geltrú. Primer vam deixar les motxilles en uns sacs molt grans i vam anar a veure un vídeo que ensenyava des de els trens més antics fins els d’ara. Ens van dir que l’única locomotora que anava era La Mataró i que una vegada el mes la posaven en marxa.

1.museu

Vam pujar a un vago d’un tren de fusta, a una locomotora i a un Talgo. També vam comptar les rodes que tenia un tren. Després vam anar a dinar a una plaça, a l’acabar vam jugar i ens va venir a buscar l’autocar per anar a l’escola.

cimg2607.jpg

MUSEU

Aquesta sortida ens va agradar molt

Aquest article ha estat publicat en CURS 07-08. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *