EL BIBLIOBÚS A LA LLACUNA

biblio1.jpg

A la Llacuna, al ser un poble petit, tenim una biblioteca mòbil. Es un autobús molt gran que dintre hi ha molts llibres, pel·lícules, revistes , cd…que ens els deixen per emportar-los a casa o a l’escola.

A nosaltres ens agrada anar-hi perquè així aprofitem l’oportunitat de llegir llibre o veure pel·lícules que no tenim a casa. La Rosa i el Carles, que són els que treballen en el bibliobús, són molt simpàtics i ens ajuden a buscar els llibres i si no els tenen sempre fan els possibles per portar-los el més aviat possible, ja que ve cada quinze dies.

biblio2.jpg

biblio3.jpg

Aquest article ha estat publicat en CURS 07-08. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *