Comença!

Per començar… cal tenir al dia el teu correu electrònic!

Per poder fer qualsevol de les propostes, és necessari que tinguis actiu el correu electrònic de l’escola. Clicant a la pestanya de correu electrònic pots accedir a la pàgina d’Outlook. Els passos a seguir són:

  • Introdueix el teu correu electrònic i clica Següent
  • Introdueix la teva contrasenya i clica Següent

 

Si t’has oblidat de la contrasenya, la pots recuperar clicant a l’opció: No podeu accedir al compte? Seguint els passos indicats.

Crea la teva imatge de perfil amb una aplicació divertida amb la qual pots dissenyar el teu propi avatar. Clica sobre la paraula per accedir!

 

 

 

 

 

 

Un cop teniu el correu electrònic a punt, ja gaudiu de l’eina Office 365. Ara només heu de descobrir totes les possibilitats que ens ofereix fent alguna de les següents propostes 😉

Recordeu que clicant sobre la pestanya de dalt a l’esquerra podreu descobrir totes les aplicacions vinculades.

PROPOSTES

A) Envia un correu electrònic a un company o companya amb un Word.

Tots hem fet servir alguna vegada l’eina Word. És excel·lent per escriure i ens ofereix moltes opcions diferents de creació. T’animo a explorar i fer un escrit que vagi més enllà de les possibilitats d’escriure un correu electrònic. Posa a prova la teva creativitat creant un Word per enviar a un company/a. Aprofita tots els extres que ofereix l’aplicació.

Un cop a l’aplicació, clica a la pestanya Crea un document en blanc.

Quan tinguis la teva carta, clica la pestanya de Fitxer de dalt a l’equerra per accedir a la pestanya Anomena i desa.

Guarda el document de diferents maneres si vols explorar les diferències de format final. Recorda que l’escollida l’has d’adjuntar al correu electrònic perquè la rebi el destinatari.

B) Comparteix un Power Point amb un company o companya de l’escola.

L’eina Power Point és molt coneguda per les possibilitats de presentació d’informació i efectes de diapositiva que ofereix.  T’animo a explorar i provar les seves possibilitats creant una presentació de les teves aficions compartides amb un company o companya de l’escola. Compartint el document podreu anar ampliant conjuntament la vostra presentació en hores i moments diferents i fer més ric el resultat final.

 Un cop a l’aplicació, clica a la pestanya Crea una presentació en blanc.

Un cop ja tinguis la primera part escollida, selecciona la pestanya Fitxer per accedir a la pestanya Comparteix, on pots indicar el correu electrònic del teu company o companya clicant sobre la pestanya Compartiu amb més persones.

Go to Top