ADÉU A L’AULA D’ACOLLIDA MÀRIUS TORRES.TANCAMENT DEL BLOC

Foto de noticies l’H

Què maca eh!. M’ha durat molt poc l’alegria! HE DE DIR ADÉU A L’AULA D’ACOLLIDA i a mi els adéus no m’agraden gens, de fet no conec ningú que els agradi.  Ja sabia que algun dia hauria d’acabar però no m’esperava que fos ni tan aviat ni d’aquesta manera.

Estimats i estimades,Bé, fins aquí he arribat amb els alumnes, am la il·lusió i el camí de fer nous catalans!.

Aquest curs el sr. Jorge >León com a director de l’escola em comunica que ja no seré més tutora d’aula d’acollida. Em sap greu, molt de greu! nomès resta desitjar a la nova tutora que en gaudeixi tan com jo.

PETONS I ABRAÇADES A TOTS I TOTES QUE M’HEU ACOMPANYAT, M’HEU AJUDAT I  M’HEU FET MILLOR PERSONA !

2 thoughts on “ADÉU A L’AULA D’ACOLLIDA MÀRIUS TORRES.TANCAMENT DEL BLOC

 1. XIULING WU

  Xiu-Ling Wu als seus estudiants de secundària
  Jo vull anar a aquesta escola és el meu germà va llegir aquesta escola.
  Però jo no vaig ser, he de trobar temps per anar
  Així que adéu
  Vol que la seva Xiuling
  Xiuling

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *