LA FESTA DE SANT JORDI-KAINAT

lliurament de diplomes
lliurament de diplomes

El dia 23 d’abril vam fer una gran festa de Sant Jordi, van venir els pares de molts nens i la festa va ésser molt divertida.
Primer van repartir els diplomes als nens que van fer el millor treball de classe. A mi em van donar el de angles. Tot seguit tots els nens de l’escola van ballar però els nens de tercer van fer un teatre , nosaltres vam ballar EL VIROLET. El ball que em va agradar molt era el ball de quart. Vam estar molt cansats però contents també. La nostra escola estava molt decorada amb els treballs de tots els nens. Nosaltres vam fer roses de fang que ens van sortir molt boniques. Vam fer intercanvi de llibres per a que cada nen tingués un llibre per Sant Jordi. Jo el llibre que vaig agafar es deia “Las tres mellizas i barbazul”. Kainat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *