SERRALADA DE MARINA, sortida del nostre projecte

Dimecres 24 de febrer hem fet un itinerari circular per la Serralada de Marina amb monitores de l’escola de natura: Sortida de can Ruti, pujada al turó d’en Seriol, Font de l’Amigó, Torrent de l’Amigó i tornada a can Ruti.

Hem après:  Què és un parc natural ( que podem fer i que no es pot fer,),  a orientar-nos amb la bruíxola (situant els punts cardinals i els graus) , els noms i característiques de les   plantes del nostre entorn, què és la solana i l’obaga, hem pogut reconèixer i situar  edificis emblemàtics i muntanyes properes des de dalt del cim del turó, una mica d’història local (filoxera etc..)…. i sobretot a anar per la muntanya amb els ulls ben oberts i escoltar els diferents  sons (ocells, vent, els sorolls de fons de la ciutat…).

Ens ho hem passat molt bé, hem dinat junts i quan hem tornat a l’aula el portanveu de cada grup coperatiu ens ha explicat com ha funcionat el grup durant la sortida (ja que portavem un dossier on haviem d’anar anotant les observacions que ens demanaven). Hem compartit la informació de cada grup.  Ha estat genial!!! i per acabar hem fet uns dibuixos mooooolt bonics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *