Últim dia d’escola!!

Avui els alumnes de primària han fet una divertida gimcana amb jocs: d’aigua, cooperatius, competitius… els alumnes d’infantil s’ho han passat molt bé jugant amb l’aigua, les pompompolles de sabó les xeringues…

Per finalitzar el matí ens hem trobat tots al pati de primària on hem acomiadat als alumnes de sisè. Els seus fillols els hi han donat un punt de llibre i els hi han donat les gràcies per haver-los ensenyat tantes coses durant aquest curs.

Després tots han marxat amb els seus mestres i s’han menjat un gelat ben bo!!

Esperem que gaudiu de les vacances!! Ens veiem al setembre.

[youtube]https://youtu.be/T8rFWUe8Xlg[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *