Quan dèiem adéu als pares i germans des de l’autobús, tots miràvem al cel pensant en els núvols que també s’havien apuntat al comiat.
Però quan hem arribat a la Plaça del Monestir de Ripoll, on hem esmorzat i hem estirat les cames després dels revolts de la Collada de Toses (que ens han marejat una micona), el sol brillava i prometia una petita treva.
A l’arribada a Besalú, vila medieval, hem pogut gaudir d’una visita assolellada i hem descobert els racons d’aquest poble, imaginant la vida dels habitants uns quants segles endarrere. Hem travessat el Pont Vell i hem entrat al poble per les portes de la muralla, hem passejat pel costat del riu Fluvià tot visitant les ruïnes del barri jueu, amb la seva Sinagoga i Escola. També hem vist les construccions que havíem estudiat a classe: el Monestir, l’Hospital de Sant Julià i l’església de Sant Vicenç. A més a més hem fet una ruta per tot el casc antic on hem pogut veure alguns pous i també cadires cedides per artistes estrangers.
Ja nerviosos per arribar a la Casa dels Arcs hem pujat de nou a l’autobús i ens hem dirigit a Santa Pau. En arribar ja sentíem la flaire del dinar.
Després de recuperar forces han arribat els monitors; l’Adrià, la Míriam i en David amb els quals hem fet un taller a l’interior, perquè finalment ha arribat una gran granissada… Hem fet una maqueta de la zona volcànica de la Garrotxa i després d’un bon berenar hem seguit amb la maqueta.
Abans de sopar hem fet una estona de joc lliure, cordes, pilotes i freesbee.
Les postres del sopar han sigut una mica especials ja que avui la Míriam de 3r B fa 9 anys i li hem fet bufar les espelmes tot cantant-li cançons.
Per cert, no només la Míriam es fa gran, avui ens han caigut tres dents, a la Laia, la Xènia i la Carla.
Els jocs de nit han sigut per l’interior també, això si amb la llanterna!
Esperem que les estrelles que veiem des de Santa Pau siguin senyal de bon temps per demà i que el dia sigui tant divertit com avui!!!