LA MEVA SETMANA BLANCA -SNOW-

El dijous em va agradar molt perquè no vaig caure i a més vam baixar Comella, i aquesta pista em va agradar molt, igual que les altres: Trampolí, 4 Camins, Pista llarga i Bordercross. El dijous per a mi no va ser un dia més, va ser un gran dia que m’agradaria repetir. No m’oblidaré mai d’aquell fantàstic dia i tampoc oblidaré els meus companys: l’Anna, el Marc, l’Andrés, la Vinyet i el Cristian. Va ser una pena que no baixessin l’Iker i l’Ian. Però el divendres també m’agradarà perquè farem una cursa.   Eloy Pérez

AVENTURA PER LA NEU VERGE -ESQUÍ-

El dimecres vam baixar per una pista al costat de la qual hi havia un mini barranc i un bosc. El profe ens va dir que passéssim per allà. Vam començar a baixar i l’Aina, la Clara, la Glòria, l’Oriol i la Cristina tenien por i es van quedar a dalt. Els altres vam seguir baixant fins que vam arribar a una pista sense trepitjar. Portàvem una bona estona esperant als nens que faltaven, el professor va decidir anar-los a buscar. Ens vam quedar el Pere, l’Èric, el Jan, el Nil, el Guillem i jo sols al mig de la pista i congelats perquè feia molt vent.

Al cap de vint minuts van venir tots i ens vam reunir.

L’únic que faltava per arribar era baixar una pista sense trepitjar amb casi un metre de neu. Vam quedar tots ben arrebossats de neu i alguns una mica enfadats, però quan estàvem al telecadira vam admetre que ens ho haviem passat molt bé i que vam viure una aventura inoblidable.    Mariona Marsal

Així van viure alguns alumnes de 5è de primària la Setmana Blanca d’Snowboard a l’Alfons I:

“ Aquest any m’he apuntat a fer snowboard, perquè tenia curiositat per saber com es feia i si m’agradaria. Vam coincidir uns quants amics del curs. Estava contenta perquè ens van deixar fer els grups a nosaltres, i llavors ens vam posar tots els amics junts. El nostre professor es deia Josep.

El primer dia estàvem quasi tota l’estona al terra, ja que no sabíem fer res de res i llavors anàvem pujant amb la taula uns trossos per aprendre a baixar i així poder pujar als remontadors.

La meva mare deia que del primer dia al segon hi va haver un canvi molt gran: perquè pujàvem als remontadors, baixàvem sense caure gaire i ja ens aixecàvem tots sols.

Els dos últims dies ja vam sortir de pista llarga i vam baixar per: Trampolí, Comella i Quatre Camins”.        Anna Barredo

Altres van viure així la seva Setmana Blanca d’Esquí Alpí:

“El primer dia ens van separar per grups. A mi em va tocar el més alt, com a moltíssims més, i com que erem massa nens i nenes ens van dividir en dos grups més: els que havien fet competició i els que no. Encara que no m’hagi tocat el millor grup ha sigut una setmana molt divertida i m’ho he passat molt bé”.  Pol Pastor

“El primer dia vam fer els grups i jo estava una mica nerviosa per si ho feia bé o malament, al final em van ficar al nivell intermig. A mesura que passaven els dies  més bé ho feia, però més cansada estava. Cada vegada feiem pistes més difícils i la Setmana Blanca es començava a acabar”.     Laura Corpas

Al finalitzar la setmana mestres i alumnes estàvem esgotats, però molt satisfets per com havia anat tot plegat. Aquí tenim una petita mostra de com valoren aquesta Setmana Blanca alguns alumnes de l’ Alfons I:

La Setmana Blanca s’hauria de fer cada any, perquè és molt divertida i perquè és una oportunitat per aquells nens i nenes que no esquien sempre”.    Pol Pastor

“ La Setmana Blanca s’hauria de fer cada any, perquè és molt divertida, i a més hi ha molts nens als quals els agrada molt ”.

L’esquí és molt típic aquí a Cerdanya ja que hi neva bastant a l’hivern. Després de la Setmana Blanca tots els nens estan contents i molt cansats”.     Anna Barredo

“M’agrada la Setmana Blanca perquè és divertida, és un bon esport i no hi ha deures”. Eric Matas

“La Setmana Blanca s’hauria de fer cada any perquè és divertida, ens ho passem molt bé amb els amics i aprenem a fer un esport que ens agrada molt”.     Bernat Casals

La Setmana Blanca s’hauria de fer sempre,  perquè és un esport molt divertit i ens ho passem molt bé amb els amics. A més, coneixem nens i nenes d’altres cursos i ens hi fem amics ! ”.     Eric Alís

“La Setmana Blanca s’hauria de fer sempre perquè és divertida, l’esquí és un esport que ens agrada i a més és típic de la Cerdanya, com el trinxat”.    Gina Viayna