Quina calor que fa a Saint Cyprien! Dia de vela on hem pogut navegar amb tres tipus de barca diferent: l’optimist, el fillao i la zòdiac.
De bon matí, hem sortit a la mar amb el germà petit del vaixell de vela, l’optimist. Per parelles, hem après a dirigir i a controlar aquesta petita embarcació que, amb la bona mar que hi havia avui, ràpidament hem dominat.
Després d’una paella a la francesa hem canviat d’embarcació, un veler de 9,5 metres d’eslora ens ha passejat per la costa alhora que apreníem el seu funcionament a la pràctica: hem sortit de port i hem atracat el fillao, hem hissat/arriat les veles tots junts, hem conduit el timó i també hem fet broma a la popa del vaixell, on hem imitat la pel·lícula de Titanic.
A continuació, hem fet una mica de pesca de canya amb l’Associació de pescadors del poble, molt amables i pacients tots ells.
Hem agafat una mica d’energia amb un petit berenar i hem seguit la jornada a la platja, on finalment ens hem trobat amb els nostres companys de l’escola de Perpignan. Aquí hem fet una primera aproximació, sense cap dubte, hem jugat junts a futbol i hem començat a intercanviar algunes frases.
Després d’unes dutxes necessàries i refrescants, ens hem vestit de gala per assistir a l’esdeveniment nocturn més important de la comarca del Rosselló, on després de demostrar el nostre gust per la bona dansa, hem ballat i jugat amb els nostres companys francesos.
Rendits i feliços ens hem posat al llit.