dsc01490

Els nens i les nenes de 5è hem celebrat el carnaval disfressant-nos de castellers.
Unes setmanes abans de fer la rua, vam preparar la disfressa fent els punts del mocador amb llapis corrector i pintant l’escut dels Trinxats de Puigcerdà. També vam començar a practicar els castells.
Vam haver de venir mig disfressats a l’escola, on vam acabar de disfressar-nos amb la samarreta taronja, els pantalons blancs, la faixa i el mocador. Vam guarnir els cotxes i vam practicar per última vegada els castells fora de la rua. Vam començar la rua pels carrers de Puigcerdà i a cada parada fèiem dos pilars amb nucli de la pinya i enxaneta d’una classe. Cada vegada que fèiem un castell pujava un nen/a diferent, a vegades alguns repetien. A la Plaça de l’Ajuntament vam fer dos o tres castells més grans. Mentre caminàvem sonava la musica i ens anàvem enfilant els uns als altres.
Alguns castells van estar a punt de caure, però es mantenien drets. Només un castell dels grans va caure, per sort ningú no es va fer mal, i d’altres es van aguantar perfectament.
Va ser molt divertit fer castells encara que a vegades et fas mal però igualment hi ha molta gent que ho tornaria a fer i gent que no.

Aner i Jofre