LA MERAVELLA DEL FUTBOL

Per nosaltres el futbol és un dels esports més divertits de tota la capa terrestre.Encara que som d’equips diferents la nostra afició per aquest esport no canvia. Per  això nosaltres estem jugant a l’escola de futbol EDFOR.

Entrenem els dimarts i els dijous, i per recompensar tan esforç tenim un partit cada cap de setmana.

En definitiva el futbol és per a nosaltres el millor esport que hem provat fins ara.

escut.jpg  Sergi García i Javi González

LA CAÇA DEL SENGLAR

Els que cacem hem d’estar sempre a l’aguait. Per caçar el porc senglar de bon matí s’ha d’anar a la muntanya i mirar s’hi ha cap rastre de que el porc hi hagi passat aquella nit. Desprès hem de muntar algunes parades al lloc on els caçadors es creuen que passarà el porc i el gosser que porta els gossos. Llavors hem de deixar anar els gossos i agafar l’escopeta i fer que els gossos passin al davant, ells entraran al bardissal i faran sortir els senglars de dins les bardisses.

Aleshores els caçadors de les parades es mouen per si veuen algun senglar per disparar-li, a vegades se’n mata algun i de vegades no. Desprès el problema és trobar els gossos perquè de vegades en trobem algun d’esparracat d’alguna pota perquè algun porc l’ha atacat.

porc.jpg

Quan els gossos es perden, el gosser deixa un jersei seu perquè els gossos sentin l’olor del amo i tornin allà on els han deixat anar.

casadors.jpg     Adrià Porta

Hola!!

Hola som els alumnes del col·legi CEIP Mn Albert Vives de 6è B. Som una classe bastant enrotllada, tot i que els nens juguen només entre ells i les nenes entre elles. El nostre tutor es diu Vicenç Ripoll i és molt divertit, però quan s’enfada ja pots corre!!! I sobretot et fa treballar molt, però tothom està content amb ell. Nosaltres, els alumnes, hi han alguns que som molt callats, d’altres que semblen cabretes, altres són empollons, algun una mica xulet i també tenim alguna “pija”.

Clàudia López