Tancada? Oberta al mon!

Aquest curs les classes de primer i segon sense sortir de l’escola, viatjarem a dos racons exòtics del nostre planeta. L’Àrtic i Àfrica.

Dues amigues exploradores ens han enviat un seguit de pistes per descobrir on són.

L’Anna està al cercle polar àrtic, busca i rebusca els pingüins però hores d’ara només ha vist INLANDSIS! Aquest serà el nom de la nostra classe.  La classe de primer l’ajudarem a conèixer millor com preservar les glaceres d’aquest lloc.

La Sara està a l’Àfrica, allà ha vist paisatges molt diferents i animals salvatges molt curiosos. Fins i tot sap paraules en suahili. Sabeu com es diu desert en suahili? JANGWA! Aquest serà el nom de la nostra classe. Els nens i nenes de segons estem molt intrigats amb tot el que ens ha explicat la Sara i volem conèixer millor aquest continent tant singular.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.