Permeteu-me… uns mots d’agraïment

Fa un parell d’anys, gairebé de casualitat vaig conèixer el que és una Aula d’Acollida. Treballava a una escola de l’Alt Camp.  Em van encarregar un treball, sobre qualsevol cosa relacionada amb l’escola. No volia fer el típic treball de facultat relacionat amb l’organització d’un centre, mètodes d’ensenyament, dinàmiques de grup, etc… (això ja ho vaig fer quan estudiava). Volia fer alguna cosa nova per a mi.

Després de pensar-hi uns dies, vaig decidir que el més desconegut per a mi d’aquella escola era l’Aula d’Acollida. En coneixia el tutor, com a company de feina que era, però no sabia com funcionava ni què s’hi feia a l’Aula. Vaig proposar-li a En Cosme Garrell (tutor de l’AA), de fer el treball de recerca i observació sobre la seva aula i les tasques que s’hi desenvolupaven. Va accedir-hi i així va ser com vaig fer el primer contacte amb aquell món desconegut per a mi.

No m’allargaré explicant el que hi vaig fer o hi vaig veure fer, només diré que van ser uns mesos magnífics i un temps invertit amb molt profit. En vaig aprendre moltes coses d’en Cosme, coses que ara espero poder posar en pràctica. Se’m va encomanar la seva passió per la feina i una mica del seu saber fer.

Després d’aquella experiència, vaig pensar que seria molt interessant i un repte important per a mi fer de tutor d’una aula com aquella algun dia. Dos anys després, quan menys m’ho pensava, m’ha tocat de fer-ho. Sembla que algú o altre m’hagués llegit el pensament.

Un cop instal·lat a l’AA del CEIP Silvestre Santaló, vaig comunicar amb molta alegria la notícia a En Cosme. Ahir vaig rebre la seva resposta. Que se’n recordi de mi un mestre de mestres és tot un honor.

Tot i ja haver-ho dit altres vegades, gràcies mestre!

No importa si no veus créixer l’arbre mentre te’n vagis estant segur d’haver plantat la llavor ben endins.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *