El carnaval

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

Aquesta setmana és la setmana de carnaval. El divendres passat vam baixar al pati i va venir el senyor Carnestoltes. Ens deia que el dilluns que ve portéssim unes botes i uns pantalons texans aremengats.El dimarts, que és avui, hem portat un ull tapat. El dimecres portarem un jersei vermell i el dijous un barret de pirata, però aquest dia nosaltres, els de cicle mitjà, anem de excursiò.
El divendres al matí portarem unes disfreses que estem preparant. Totes les escoles sortiran a fer una volta per la ciutat i pasarem per molts llocs. Per la tarda portarem els vestits de pirates i ballarem i obriran la porta per que els pares ens vegin i , si volen, ballaran amb nosaltres.

Chaima Belhjas. 4 rt. B

A la clase preparem una disfresa de planeta. Hem fet dues rodones de paper. Jo les he pintat de color taronja. Després hi hem posat fixador i purpurina. Ara pintarem uns planetes petits per posar-los al cap. La senyoreta Marta ha preparat un plàstic negre que serà el vestit. Les rodones taronges les enganxarem al vestit. Una al davant i l’altre al darrera.

Hicham, 2-B

One thought on “El carnaval

  1. Judit Martínez

    Ens ho vam passar d’allo més bé!!
    Les senyoretes van fer un gran esforç per ajudan-se a fer les nostres disfresses.

    Judit 2ºnB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *