Quan vam venir del Marroc

Al Marroc amb el meu oncle.ali-3.jpgQuan vam venir del Marroc amb la furgoneta del meu oncle, vam posar la furgoneta dins el vaixell i vam pujar al barco. Des del vaixell vaig veure uns saharauis que venien nedant. Un senyor volia tirar una corda per ajudar-los, però el senyor que manava al barco va dir que no. Vam entrar a l’habitació i vam menjar i dormir.
Vam arribar a Catalunya a la nit. Quan vam arribar a Catalunya vam anar a casa del meu tio. Uns dies després vaig venir a l’escola a aprendre moltes coses.
M’agrada jugar amb els meus amics. Del Marroc trobo a faltar els camps i conduir el tractor.
Estic content d’estar aquí.
                                                                                 Alí

2 thoughts on “Quan vam venir del Marroc

  1. Sofia

    jola maco que tal com et van las coses ami mol be espero que tu tabme
    magradad molt al teu comnteri sobre el Marroc bueno addddddddddddddeeee

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *