LA LAILA I EL DRAC

Hi  havia una vegada un drac i una princesa que estava atrapada en un poble. El Drac  va sentir  a la princesa que plorava i  va anar a veure què passava.Quan va arribar  va trobar molta gent  plorant amb els seus fills i li van dir que  a la princesa  la volien matar. El Drac va anar  corrents a salvar-la. La princesa  estava contenta  perquè l’havia salvat  el Drac i  li va dir: moltes gràcies, Drac. ElDrac va  anar a salvar  a les altres persones i  també  li van dir moltes i  moltes gràcies Drac. I el Drac va marxar i després  el van trobar a faltar.

                                                                                                                                                                                     LAILA  BOUHMARA 6É A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *