EL DESPERTADOR Hafssa Baghouz

Hi havia una vegada un nen que tenia un problema: que no es podia despertar aviat perquè el seu despertador sempre s’espatllava, per això sempre arribava  tard a l’escola  El nen tenia uns autòmats, una ballarina i un pallasso, que  l’ajudaven a despertar-se aviat. Un dia la baillarina i el pallassso, van decidir ajudar-lo. Van desmuntar les joguines velles i van arreglar el  despertador, i des d’aquell dia sempre es desperta aviat, i a partit d’aquell dia ja no plorarà mai més.

LA LAILA I EL DRAC

Hi  havia una vegada un drac i una princesa que estava atrapada en un poble. El Drac  va sentir  a la princesa que plorava i  va anar a veure què passava.Quan va arribar  va trobar molta gent  plorant amb els seus fills i li van dir que  a la princesa  la volien matar. El Drac va anar  corrents a salvar-la. La princesa  estava contenta  perquè l’havia salvat  el Drac i  li va dir: moltes gràcies, Drac. ElDrac va  anar a salvar  a les altres persones i  també  li van dir moltes i  moltes gràcies Drac. I el Drac va marxar i després  el van trobar a faltar.

                                                                                                                                                                                     LAILA  BOUHMARA 6É A

POEMES: LA MEVA HABITACIÓ

La meva habitació és gran

está  pintada de groc ,blau i blanc

També tinc un escriptori

de fusta i metall

I per posar la roba

i tinc un baúl gran

Un prestatge ple de pel·licules

amb mirall molt gran.

Gilberto Jose Velasques  Benson

Camí florit

imgp0020imagen-004imagen-005

 

 

 

Hem trobat un poema ple de noms de flors. Les hem buscat i les hem dibuixat. Ens ha quedat un passadís preciós.Però com que no n’hem tingut prou hem fet la fitxa tècnica per descobrir el nom científic, el lloc on es pot trobar i les utilitats que pot tenir la flor. Ara som tot uns experts!!!!

Mohamed Arrahmouni i Laura Carabali

ESTEM AL DIA, DESASTRE AL JAPÓ.

imgp00161Al Japó hi ha hagut un catastròfic terratrèmol, un tsunami ,i han explotat tres torres d’una central nuclear. A conseqüència d’això ha mort moltíssimes persones i han evacuat força gent. El tsunami es va emportar les cases, els cotxes, els avions ect…. La gent que estan molt a prop d’una central nuclear han hagut d’evacuar, els que estaven una mica lluny s’han de quedar tancats a casa.Però el vent ha portat les partícules de radioactivitats fins la capital,Tòquio.

Autor:Nicolàs Polvere Colocho

Redactora: Hafssa Baghouz

JA HA ARRIBAT LA VELLA QUARESMA!!!

imgp0008Com cada any ha arribat la simpàtica Vella Quaresma. L’Aula  d’Educació i Especial i l’Aula d’Acollida hem col·laborat per tenir aquesta moníssima Vella Quaresma. Cada setmana sortim a fora per tallar la cama i llegir la dita que ens deixa preparada. Com que n’hem tallat dues , ja tenim dues dites:

Més ençà o més enllà , la quaresma en Març caurà.

 

Quan la Quaresma plora, l’hivern ja és fora.

L’aligot ja vola!!!!

aligot
Un dia hi havia un aligot que el van atropellar i el van portar a l’hospital dels ocells. Quan es va curar li van posar un ferro al peu per reconeixe’l.

Ahir a l’escola davant de tots els nens i nenes el van deixar anar.

Va volar molt i tothom va aplaudir

Al Cicle Inicial hem inventat un conte d’un pingüí

Hi havia una vegada un pingüí que tenia fred i no tenia bufanda. Va anar a veure els seus amics: la foca i el ren i els hi va explicar què li passava.Els seus amics el van abraçar ben fort per escalfar-lo i li van dir que l’ajudarien. Van cridar molt fort al sol i llavors, el sol va aparèixer enmig del cel blau. Estaven tan contents que van sortir a jugar tots junts. I per acabar de  celebrar-ho, els amics, li van comprar una bufanda de color vermell al pingüí que ja mai més va tenir fred.Vet aquí un gat, vet aquí gos i aquest conte ja s’ha fos.

Anass Baghouz, Ayoub Dairak i la Sara Fernández