Jimmy López Ruiz

Jimmy a 4t d’ESO

hola a tothom

Em dic Jimmy tinc 15 anys, la meva llengua materna és el castellà, vinc d’Hondures i Estats Units. M’agrada menjar baliadas, que és un plat típic de Hondures del meu pais  Quan era petit. M’agradava fer desastre perquè com que era petit no sabia què feia, el meu cantant preferit és LADY GAGA.

Jo quan era petit vivia a Hondures amb la meva tia i el meu oncle.

la mea preesentacion de Jimmy Jaudeth López Ruíz

Jimmy a 1r d’ESO

 

LA CASTANYADA

El pinyó és la llavor comestible del pi. No és un fruit, ni tampoc és fruita seca, encara que en la gastronomia sovint el classifiquen com a tals. Pinyons amb closca i pinyons pelats Panellets de Morella.

Gastronomia Salvatge i Cuina Silvestre: Els Pinyons, que en són de bons !!

L’ametlla és la llavor comestible del fruit de l’ametller (Prunus dulcis), arbre caducifoli de la família de les rosàcies.

L'ametlla, un fruit molt popular a terres mediterrànies | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come

La picada és una de les sals i tècniques culinària essencials de la cuina catalana La picada és una tècnica culinària en la qual s’esmicolen herbes i nous, com ara la picada de julivert o la picada d’ametlles, per després afegir-les a un àpat més complex, com una sopa de peix.

Picada d'ametlla - MediterraNuts

El codonyat és una confitura dolça i tova feta a partir del codony que es pot menjar sola, amb formatge o amb galetes. També se sol barrejar amb iogurt.

Com fer codonyat – Vell Papiol

Cirera, també conegut com a guinda, és el fruit de diverses espècies arbòries del gènere Prunus, encara que comercialment s’aprofiti un nombre limitat d’espècies. L’arbre se’l coneix com a cirerer o guinder i El coco és una fruita tropical obtinguda del cocoter (Cocos nucifera), la palmera més conreada mundial.

EN HONDURAS SE FA EN EL DÍA DELS MORTS

Entre les tradicions hondurenyes per celebrar el dia del morts, la que més es practica és fer visita a les tombes d´amics i familiars,col-locant ofrenes com a corones de paper i arranjaments de flors naturals o artificials

Un comentari a “Jimmy López Ruiz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *