Hola, soc la Daniela Ramos, soc del Perú, visc a Rambla marina. La meva llegua materna és el castellà. M’agrada veure pel·lícules.
La castanyada
Pinyons: El pinyó és la llavor pròpia de les espècies dels gèneres Pinus i Araucària.

L’ametlla: És la llavor comestible del fruit de l’ametller (Prunes dolces).

L’ametlla picada: És simplement ametlla trossejada o triturada en petits trossets.

Codonyat: Es menja amb formatge o amb galetes. També se sol barrejar amb iogurt.

Cirera i Coco: La Coca de Cirera de Reus és un dolç típic de la comarca de Reus, amb una tradició arrelada en la regió.
Al Perú, el 2 de novembre se celebra el Dia dels Difunts, una data per recordar i honrar els seus estimats morts.
Les famílies visiten els cementiris, treuen flors, resen i, en algunes regions, comparteixen menjar i música al costat de les tombes.

