3R. CICLE: SORTIDA ATENEU CERDANYOLA

ima.jpg AUDICIÓ: BETA 15, EL MÚSIC VIRTUAL

El passat divendres 25 de gener, els alumnes del tercer cicle de l’escola, vam anar a l’ateneu de Cerdanyola a veure un espectacle que es deia “Beta 15: el músic virtual”. Tres senyors que eren músics, ens van explicar com treballen avui dia amb les noves tecnologies (ordinadors, programes de música, receptors de so, transmissors,…). En viu i en directe van muntar una composició musical amb l’ordinador, fent servir els sons de instruments com la guitarra elèctrica, el saxo i el teclat, i també amb les nostres veus!. A la pàgina web de l’espectacle ho podeu escoltar. Van ser molt divertit !

aparells1.jpg aparells4.jpg  

 

aparells3.jpg aparells2.jpg

 

Si voleu escoltar la música que es va crear durant l’espectacle, cliqueu aquí.:http://labotzina.com/beta15/cerdanyola2.mp3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *