“GRÀCIES”

cartell-sotida-34cicle-81207.jpgEls alumnes del 3r. i 4t Cicle, avui dilluns dia 8 d’octubre han visitat l’exposició “GRÀCIES”.

Aquesta exposició fa referència al civisme, tolerància, comportaments socials positius, …. Està organitzada per l’Àrea d’educació – Dinàmica educativa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
“L’exposició parteix de la paraula i del concepte GRÀCIES que configura tota la imatge gràfica, la línia expositiva i el tractament dels continguts. I és per això, que la mostra es divideix en diversos àmbits expositius o carpes que reben com a nom les lletres de la paraula GRÀCIES. D’aquesta manera, l’exposició es distribueix en la carpa G, la carpa R, la carpa A… i així successivament fins a completar tota la paraula.
Aquests mòduls independents comuniquen al visitant que no es pot ser cívic només en una lletra, és a dir, en un sol àmbit. Per ser cívic cal fer la paraula sencera, cal complir amb la paraula GRÀCIES i cal complir amb tots els àmbits integrats en l’exposició. Només així serà realment una persona cívica.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *