Benvinguts!

Com us he comentat a classe, en aquest bloc s’aniran publicant alguns materials i activitats que serviran de complement a les activitats que fem al grup petit de matemàtiques.

El contingut del bloc està dividit en tres pàgines (veureu les pestanyes a sota del títol) segons els cursos, així que per començar a treballar només cal que cliqueu a la pestanya que us correspon. Naturalment, també podeu navegar per les pàgines dels altres cursos i veure què estan fent els vostres companys.

Una de les característiques d’un bloc és la possibilitat que tots els usuaris participin dels continguts del mateix. Així que us animo a participar del bloc aportant-hi idees, opinions, valoracions o suggeriments en forma de comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *