El bloc del grup petit ja és al web de l’institut!

Aquesta setmana s’ha incorporat l’enllaç a aquest bloc des de la pàgina del Departament de Matemàtiques de l’IES Arnau Cadell. D’aquesta manera s’ofereix a tots els usuaris habituals de la pàgina del Departament de Matemàtiques la possibilitat d’accedir als continguts d’aquest bloc. I, per suposat, a tots aquells que useu aquest bloc us recomano que entreu a la pàgina del Departament de Matemàtiques. Hi ha moltíssims recursos a la vostra disposició per aprendre encara més matemàtiques!

Instal·lació del Mozilla Firefox recomanada

A tots aquells que encara esteu tenint problemes per visualitzar els Trencaclosques, us recomano que us instal·leu el  Mozilla Firefox i que el feu servir com a navegador per entrar a Internet. Es tracta d’un programa de codi obert, gratuït, i amb unes prestacions en seguretat i usabilitat superiors a les de l’Internet Explorer de Microsoft. A la columna de la dreta teniu els enllaços que permeten descarregar-lo (cal triar el que correspongui al vostre sistema operatiu.)

Benvinguts!

Com us he comentat a classe, en aquest bloc s’aniran publicant alguns materials i activitats que serviran de complement a les activitats que fem al grup petit de matemàtiques.

El contingut del bloc està dividit en tres pàgines (veureu les pestanyes a sota del títol) segons els cursos, així que per començar a treballar només cal que cliqueu a la pestanya que us correspon. Naturalment, també podeu navegar per les pàgines dels altres cursos i veure què estan fent els vostres companys.

Una de les característiques d’un bloc és la possibilitat que tots els usuaris participin dels continguts del mateix. Així que us animo a participar del bloc aportant-hi idees, opinions, valoracions o suggeriments en forma de comentari.