thriller – Michael Jackson

Aquesta cançó és de Michael Jackson. la cançó es diu thriller i va ser un gran éxit dels anys 80. Encara ara s’ escolta i és molt coneguda.Tracta de la lluita contra uns zombies.Michael Jakson canta sol es a dir no té un grup de música.Us explicarem una mica la vida musical de Michael Jackson.Quan tenia solament 5 anys  va començar a cantar en el grup musical del seu pare ,el grup es deia “The Jackson Five”.En 1972 encara formava part del grup va gravar el seu primeer éxit com a solista. La cançóes deia”Ben”i va formar part de la banda sonora de una pal·lícula.Amb aquesta fama va començar a publicar discos el més conegut es aquest “Thriller”.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/QkjtctcuQ9Q" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

One thought on “thriller – Michael Jackson

  1. jcr1082

    hola!!
    La part que hem vist de la cançò ens a agradat molt i és molt divertida!! perque en aquest troç sortia un monstre.

Leave a Reply