Benvinguda

 

 

Hola.Som tres membres que ens diem: Mireia, Yaiza, Luiz.Anem a l’escola Sant Antoni Maria Claret (SAMC). De Cornellà de Llobregat a Barcelona.Ens vam posar molt contents quan ens van dir que faríem un bloc i el penjaríem al XTEC. Practicarem les noves tecnologies i entre altres aquestes matèries: angles, música, i altres, a més a més de les matèries de l’escola també explicarem sobre les nostres motivacions i també us explicarem les coses del dia a dia.En aquest treball hi posarem molt d’ interès i ganes.Esperem que aquesta iniciativa que han tingut els nostres professors i professores us agradi i pugeu  disfrutar-lo. 

Volem que aquest bloc us serveixi per tenir més coneixements lúdics i escolars, i ens agradaria que deixéssiu  els vostres comentaris per saber el que penseu. 

Moltes gracies per visitar el nostre bloc, ens agradaria que us passéssiu de tant en tant. 

                               FINS AVIAT ! 

Leave a Reply