BENVINGUDA

Benvinguts al nou curs 2017-2018!!!

Aquest any ja sou alumnes de 6è, els gran de l’escola, i sereu el model a seguir per als més petits. Serà l’últim any que esteu a l’escola així que gaudiu-lo al màxim perquè el recordareu sempre, i entre tots podem fer que aquest record sigui inoblidable.

Durant aquest any fareu un munt de coses noves, com ara l’apadrinament lector o el teatre. Heu de ser molt responsables i treballadors perquè l’any vinent a la ESO sigui tot més fàcil. Nosaltres confiem en que tots ho podeu fer molt bé!

Us esperem a tots el dimarts amb els braços ben oberts!

Molts ànims i molta sort!!

LAURA i MAITE

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *