EDUCACIÓ FÍSICA

Canal Olímpic

El passat divendres 8 de juny, els alumnes de 5è i 6è vam anar al Canal Olímpic de Castelldefels a realitzar algunes activitats que allà proposen. Concretament vam realitzar tir amb arc i canoa. Realment el tir amb arc és complicat ja que es necessita força i precissió a més de punteria, es clar. La canoa, com que era una activitat que es feia en parella s’ha de treballar en equip, aquells que van establir un objectiu a on arribar i parlaven entre ells van arribar “a bon port” jejeje.

Aquí podreu veure una selecció d’imatges d’aquella jornada.

Canal Olímpic 2018

*******************************************************************

Jornades d’Atletisme 2018

Al mes de març vam participar a les ja mítiques Jornades d’Atletisme on ens trobem amb companyes i companys d’altres escoles del municipi per practicar diferents disciplines atlètiques.

Aquest any, algunes de les proves estaven adaptades per tal que alumnes amb cadires de rodes poguessin participar d’una manera activa. De la mateixa manera, tothom que va voler experimentar com es realitza un salt d’alçada o un salt de longitud des d’una cadira de rodes, ho va poder fer.

Aquí us deixem amb algunes de les fotos d’aquella jornada.

Jornades d’Atletisme 2018

*******************************************************************

Piscina 2n trimestre 17/18

Hola a totes i tots! Aqui us deixo les fotos de les últimes sessions de piscina que vam realitzar al curs de 6è. Ens ho vam passar súper bé, a més, ens vam ensenyar les coreografies d’Aquagym que, per grups, vam preparar. Mireu quins moviments més intensos! Aquell dia vam acabar molt cansats.

Per últim, volem agraïr a totes les mares i pares que ens han anat acompanyant durant els dilluns i dimarts de piscina i ens han ajudat als trajectes i a l’hora del vestidor.

Disfruteu de les fotos i dels vídeos!

Fotos piscina

Aquagym 6è A

Aquagym 6è B

***********************************************************************************

Jornades d’Atletisme 4/4/17

El passat dimarts 4 d’abril, vam realitzar les Jornades d’Atletisme, aquest any al camp de La Barruana. Va ser un marí plé de reptes esportius els quals vam haver de superar amb companys i companyes tant de la nostra escola com d’altres centres del poble. Aquí us deixem un enllaç amb algunes fotos del dia.

Jornades d’Atletisme del Cicle Superior