Quina Passada!! Sou uns artistes!

Avui hem començat a treballar una audició nova. Hem aprés a identificar i  reconèixer el so del clarinet, la flauta travessera i el saxo. Mireu! però a més a més hem captat la tendresa d’aquesta nova música. Ho voleu veure?[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/39N4Bb0wy30" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

2 thoughts on “Quina Passada!! Sou uns artistes!

 1. Marta (pràctiques)

  Nois i noies! sou uns grans artístes. Avui m’heu fet emocionar molt! heu estat súper concentrats escoltant com entraven els diversos instruments i teníeu molt clars quins moviments havíeu de fer! us felicito! si continueu així sortirà un gran espectacle! ara només falta que a totes les assignatures amb tots els mestres us porteu fantasticament i estigueu tant concentrats com avui o més!

  una abraçada

 2. roser

  Hola a tots i totes!
  He mirat tota la feina que heu fet aquests darrers dies i és fantàstic.
  M’agradaria que aquesta delicadesa i tendresa que es desprèn l’apliquessiu
  amb les vostres relacions de classe.
  Endavant i molts anins a les mestres!
  Teresa balles molt bé.
  Roser

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *