Ballem un Tango!!

Avui ha vingut la Carmen Nàjera, ballarina, i ens ha ensenyat uns passos de Tango. Mireu com ho fem, som realment uns grans artistes i ara a més a més sabem ballar molt bé![kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/2X3RTYSMvW8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Un Casament ?

Aquí estem ballant i expliquem el moment del casament! És molt important que us mireu perquè hem de recordar tots els moviments. Sou fantàstics, que bé que us quedarà.[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/WdK4GYVTvAk" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

2 thoughts on “Ballem un Tango!!

  1. Marta (pràctiques)

    Com que dimarts no vaig venir perquè estava a la universitat, no vaig veure com la Carmen us ensenyava les coreografies, i quan dimecres vaig veure el resultat em vaig quedar parades. semblaveu professionals. estaveu moltbé. Bravooooooo!! ja tinc ganes de veure el resultat final!

    una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *