Diada de Sant Jordi

Aquest any per la Diada de Sant Jordi hem tornat a fer la marató de contes per diferents punts de l’escola. Hem pogut escoltar i observar varietat de contes i poemes fets per mestres, pares i alumnes de 4t i 6è.

A nivell més particular, com a classe de tercer, hem realitzat algunes activitats relacionades amb la diada. Per parelles els alumnes han elaborat poemes que posteriorment han presentat davant de la classe. Ha estat molt enriquidor i divertit poder compartir totes les creacions.

A continuació us deixem un recull de fotografies:

Un comentari a “Diada de Sant Jordi

  1. Berta,
    Ens ho vam passar molt bé aquell dia de Sant Jordi.

    Els llibres han sigut molt interesants i divertits.

    M’ho vaig passar molt bé!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *