BOSC VERTICAL!!!

Els nens i nenes de quart el dia 27 vam anar a fer una sortida al “bosc vertical” de Canyamars. Va ser un dia d’aventura fantàstic! Vam pujar dalt dels arbres amb l’ajuda d’un mosqueter i un arnès (que abans els monitors ens havien ensenyat molt bé com anava). Primer vam fer un recorregut d’iniciació i després anavem d’arbre a arbre passant per uns ponts de fusta o cordes, amb més o menys dificultat i al final baixavem per una tirolina. Va ser moly divertit i ens ho vam passar molt bé!!

One thought on “BOSC VERTICAL!!!

  1. laia burgos peña

    hola movaig passa molt bé en va agrada molt la tirolina i quan vam jugar despres de dinar.
    en va agradar aquesta escursio grasies per tot
    ADEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *