Teatre “La Massa”

Com ja sabeu, el passat dimarts 24 de febrer tots els nens i nenes d’Educació Infantil vem anar  a veure l’obra “La lluna, la pruna” al teatre de la Massa de Vilassar de Dalt. Es tracta d’una activitat amb ombres xineses on la llum, el color i la música van deixar anar la imaginació de tots qui la vam anar a veure. A partir d’aquesta tècnica les autores mostren un recull de cançons i poemes tradicionals a través dels quals van explicant diferents històries. D’aquesta manera els infants van poder gaudir del “Sol, solet”, el “Cargol treu banya”, la “Caseta blanca”, la “Gallina Ponicana”, el “Peix, peixet” o la cançó que dóna nom a tota l’obra “La lluna, la pruna”. Una bona manera de submergir-nos en un món de màgia i fantasia. I ens va agradar molt!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *