Les colònies!!!

Aquest divendres els pingüins i els elefants vem tornar de les més que esperades colònies a la Granja de Santa Maria de Palautordera.

No cal dir que ens ho vem passar SUPER BÉ!! Vem fer de tot i no vem tenir ni un minut per descansar, però va valdre la pena.

El primer dia (dimecres 20 de maig) vem arribar a la casa, contents i emocionats. Allà ens esperaven la Silvia i la Ruth, les monitores que ens van acompanyar durant els tres dies. Abans del dinar vem conèixer les nostres habitacions i ens vem instal.lar als nostres llits. Quina emoció!! Més d’un ja volia anar a dormir! Després de dinar i d’una estona de joc vem anar a fer galetes i vem aprofitar per menjar-nos-les per berenar, juntament amb el pastís d’aniversari que ens va portar en Jose Maria de la classe dels pingüins. Ja plens d’energia vem anar a conèixer els animals de la Granja: ànecs, ovelles, oques, cabres, cavalls, gallines, porcs, en “Paco” i fins i tot vem poder tocar un conillet!! Ah! I vem donar de menjar a la vaca Carlota i al seu amic el poni. A la nit vem poder treure les nostres llanternes i ens vem endinsar a les profunditats del bosc, on ens van explicar un conte preciós! I quan va ser l’hora d’anar a dormir n’hi havia que encara estàven massa nerviosos i els va costar agafar el son. Però al final… sssshhhhhh… silenci….

El segon dia (dijous 21 de maig) va començar amb una bona sessió d’aeròbic a càrrec de la mestra Anna Lorente. Després d’un esmorçar molt complert ens vem convertir en ratolins i vem anar al bosc màgic, on ens vem trobar amb una índia que havia perdut el seu cavall. Ens va ensenyar el crit de guerra, el nom de les tribus i unes danses molt rares… Nosaltres, a canvi, la vem ajudar a trobar el seu cavall amb la màgia que havíem agafat de la pedra lila. Seguidament vem fer de pagesos i vem plantar un enciam en un test que nosaltres mateixos vem decorar. Després de dinar vem anar a fer un passeig en carro i vem entrar dins un castell molt estrany, on hi havia un laberint i molts obstacles que vem haver de superar. Però ho vem aconseguir!! Després de sopar ens esperava una sessió de ball a la disco i aquesta nit, cansats de tanta activitat, ens vem adormir en un tres i no res…

L’últim dia (divendres 22 de maig) va ser el moment de fer motxil.les i de repassar que no ens deixàvem res ( no sempre ha estat així). Una vegada esmorçats la Silvia i la Ruth ens van explicar un conte de titelles, ens van ensenyar un joc molt divertit i vem fer un passeig pel bosc, on ens vem trobar amb una fada. Abans de dinar una paella boníssima vem fer un iman per enganxar a la nevera. I per acabar, ens vem reunir amb els altres grups (2on i 4art) i els seus respectius monitors per cantar “l’hora dels adéus” i despedir-nos conjuntament.

A la tornada més d’un es va deixar endur per la son…

 Aquí teniu un petit tast de la gran quantitat de fotografies que vem poder fer. Esperem que les gaudiu!!

 

 

2 comentaris a “Les colònies!!!

  1. Ho vareu passar molt be, el mark la mateixa nit que va tornar, va plorar per que volia tornar a la granja. Farem un grup al facebook que es dira “G.P.A.Q.H.H.C.T.E.A” (grup per aconseguir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *