DEURES DEL 18 AL 22 DE MAIG

Benvolgudes famílies,

espero que tothom estigui bé de salut i que vagi bé les sortides al carrer. Avui hem fet una videoconferència, la veritat és que ha anat  força bé i han participat molts nens i nenes de la classe. Anirem fent  més i espero que tothom es pugui anat afegint per saludar-nos i tornar a veure’ns. Els horaris seran els dimarts de matí i tarda (de 10 a 11h i de 17 a 18h), la propera serà el 26 de maig. Ja us enviarem l’enllaç!

Us proposem noves activitats per anar fent al llarg de la setmana deL 18 al 22 de maig.  No us oblideu de que vagin llegint una estona diàriament. 

US CONTINUEM DEMANEM QUE FEU UN DIBUIX I UNA FRASE (EN UN FULL DIN A-4) PER ACOMIADAR ALS NENS I NENES DE 6è,  QUE SE’N VAN A L’INSTITUT. ENVIEU UNA FOTO DEL DIBUIX I UNA ALTRA DE LA FRASE PERÒ NO POSEU EL VOSTRE NOM.

Recordeu que les activitats de música s’han d’enviar en un video per tal que l’Aurora pugui fer una valoració al correu:    turonetdeures1@gmail.com

Al costat dels llibres digitals de Text La Galera del blog de mussols hi haurà un nou enllaç de propostes interessants d’innovamat per la setmana, però fins al dilluns no estarà actiu.

 

Els deures s’enviaran el divendres a les 20:00h i també es publicaran al blog de l’escola: a blog classes- mussols.

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte a través del correu;

promocio13turonet@gmail.com

Manoli

 

 

 

 

 

 

LLIBRES DIGITALS PER LES CONSULTES

 ACTRIVITATS
6NA SETMANA

 FITXES IMPRIMIBLES
 CALENDARI SETMANAL D’ACTIVITATS

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *